Helaas hebben wij geen plaats meer, onze stalling is vol !
Wij zijn gesloten van Maandag 9 september t/m Maandag 16 september !

Services

Ons doel is dat u kunt stallen zonder zorgen. Wij kunnen u diverse services aanbieden zoals wassen, object in stallingsperiode voorzien van stroom en het controleren van de bandenspanning voor u vertrekt. Voor het onderhoud kunt u terecht bij Verkadecaravans op 200 mtr afstand. Wij kunnen het transport van uw caravan van en naar Verkade verzorgen zodat u daar verder geen omkijken naar heeft. Onderhoud en reparatie kan dan ook prima in de wintertijd gebeuren. U dient wel zelf een afspraak te maken met Verkadecaravans Nadat u een afspraak heeft gemaakt met Verkade Caravans stuurt u ons een mail wanneer wij uw voertuig naar Verkade Caravans kunnen brengen. Wij rekenen hiervoor €10,-

Waarom Van Stam?

Dankzij onze ligging en grote terrein met ruime parkeergelegenheid en ruime openingstijden kunt u zonder zorgen uw object halen en brengen.

 • Beveiligd

  De stalling is voorzien van moderne apparatuur om uw object te beveiligen. Camera’s en een hek met codeslot zorgen ervoor dat wij alles goed in de gaten kunnen houden. Tevens is er voor Campers een locker aanwezig zodat u bij halen/brengen uw sleutels veilig kunt achterlaten.

 • Overdekt

  Alle objecten staan overdekt op een betonnen vloer. Er komt geen daglicht bij.

 • Vorstvrij

  De stalling is goed geïsoleerd, vorstvrij en geen invloeden van buiten die uw voertuig kunnen bevuilen. Uitstekend voor het in goede staat blijven van uw object.

Onderhoud & checks

Wij vinden het fijn om uw object niet alleen te stallen maar om u wat extra's te bieden.

 • Wassen

  U heeft de ruimte bij ons om de caravan te wassen. Wij kunnen het ook voor u doen zodat deze bij het ophalen gewassen klaar staat.

 • Stroom

  Indien u wenst hebben wij voor u ook plaatsen die voorzien zijn van stroom.

 • Onderhoud

  Elk voertuig heeft onderhoud nodig. Wilt u hier zo min mogelijk omkijken naar? Wij werken samen met Verkadecaravans . De familie Verkade zit 200 mtr bij ons vandaan. Wij kunnen het transport van en naar Verkadecaravans voor u verzorgen tegen een kleine vergoeding (zie tarieven). Door op de link te klikken komt u op de website van Verkadecaravans

 • Bandenspanning

  Voor u vertrekt kunt u gebruik maken van de voorziening om de banden op de juiste spanning brengen. Deze check is gratis.

check beschikbaarheid